Cikgu Kacamata


26
Puasa Belum Raya Dah Sakan!


Gambar di bawah ni saja nak promote hero-hero CK manala tau kot-kot ada yang sudi nak ambil mereka jadi model cilik, hehe.
Sebenarnya hero-hero CK ni dilantik oleh Haryth Kiddy Houz untuk menjadi model cilik sambilan bagi mempromosikan barangan mereka yang berupa pakaian kanak-kanak. Baju-baju yang digayakan oleh hero-hero cilik ni pun mereka sponsor (alhamdulillah...bertuah badan). Terima kasih HKH. Bolehla manja-manja CK ni begaya dengan baju-baju baru daripada HKH masa raya nanti.




Jadi kepada ibu-ibu, bapa-bapa, kakak-kakak, abang-abang dan sesiapa saja diluar sana yang ingin mencari pakaian kanak-kanak terutama untuk stok raya nanti bolehlah layari Facebook Haryth Kiddy Houz sekarang!

Kepada sesiapa yang sudi, CK mengalu-alukan untuk LIKE page FB HKH pada button Like di atas sebagai tanda sokongan dan memberi semangat kepada Haryth Kiddy Houz untuk terus maju dalam perniagaan bumiputera secara online ini. Sokongan dan galakan yang anda berikan amatlah CK hargai :). Terima kasih!






Sila Share Post CK Ini Sekiranya Anda Suka
Dapatkan Widget Ini!

26 comments:

  1. wahhh ensem btul ank ck ni...kcik2 dh jd model

    ReplyDelete
  2. comelnya anak2 CK.. wah.. dapat baju raya free la tahun ni ya..

    ReplyDelete
  3. pergh.. kecik2 dah pandai bergaya.. zizie mencari baju kurung peplum untuk raya ni.. (sja nak gtaw) hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti CK try tanya HKH ye. Thanks anyway ;)

      Delete
  4. comeyy sangat.. bakal jd model ni dh besa. hhe
    p/s : tlg sya please ;( http://bloggadisbrutal.blogspot.com/2013/06/17-tolong-aku-please.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Qaisyara...insyaAllah, amin ;)

      Delete
  5. Alolo...comlenya...dengan fesyan baju raya bagai tu...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmm...dah abis posing, susah lak nak tanggalkan. diorg taknak...sabo jela :D

      Delete
  6. Alhamdulillah rezeki tu :D Pandai anak2 CK posing hihi. Comel!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu pun jenuh...taknak dok diam. tambahan yg adik tu. suka kaco abg dia :D

      Delete
  7. Dari kecil sudah pandai bergaya..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puas gak kak noor nak soh diorg dok diam. kena shot cepat2 :D

      Delete
  8. yang pakai blue watch tu comel..lgi sorang pun comel juga..hehe :) pandai pose..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anak daddyle katakan....hehe. Thanks ye Nana Liena ;)

      Delete
  9. berkunjung setelah jum'at sob main game yuk hehehe......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok, nanti CK jengah main game kat sana. Thanks for stop by :)

      Delete
  10. amboi posing. Sah sah laku kalau model nyer bergaya cenggini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...dah daddy mereka paksa soh posing :D

      Delete
  11. wahh . kecik kecik dah pandai posingg . Model comel la CK :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Cik Natasya. kot2 la 1 hari nanti leh jd model :D

      Delete
  12. amboi...bergaya sakan...puasa cukup tak sayang?...hehe.. cute boy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...bior pape, asal gaye.....jenuh kena paksa suruh posing tu bunda :D. Terima kasih bunda :)

      Delete