Cikgu Kacamata


12
Photoshop:Tukar Warna Interface Theme


Ilmu Photoshop:

Tukar Warna Photoshop Interface

Ilmu Photoshop:
  • Tukar Warna Photoshop Interface Theme




"Edit" -->>> "Preferences" -->>> "Interface"




Pada Appearance, pilih salah satu daripada empat (4) Color Theme dan klik "Ok"






Sila Share Post CK Ini Sekiranya Anda Suka
Dapatkan Widget Ini!

12 comments:

  1. thanks for the sharing ck <----yes! aku speaking omputeh~

    ReplyDelete
  2. Salam.

    Waa, bagus2. Lana sendiri pun tak tahu benda asas mcmni,hehe. Tahu2, interface lana dah wrna kelabu. Tukar situ rupanya.. ^^ Tq CK.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu CK pun tak tau kewujudan benda alah ni...tp dah takde keje dok godek2 rupanya ada. Byk lg yg tersembunyi kat situ...

      Delete
  3. sampai sekarang aiza tak reti nak guna photoshop.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah, lama2 reti la tuuu. CK ni pun sekadar tau yg asas2 jer...yg heavy2 tu gud bye le :D

      Delete
  4. Suatu masa nanti mungkin aku akan belajar Photoshop ni .....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya...mesti cuba photoshop. seronok edit2 ni :)

      Delete
  5. selalu guna photoshop ni, x tau plak leh tukar interface dia... hehehehe

    ReplyDelete